Truffelverkoop

Truffelverkoop

28-29/10/2017

Het weekend van 28-29 oktober was het weer zover. Het weekend waar vele mensen naar uitkeken. Namelijk ons gekend TRUFFELWEEKEND!

Op vrijdagavond kwam de leiding nog even samen om alle voorbereidingen op z’n einde te brengen. Zo werden de kleine doosjes nog gemaakt en werden de stickers op de dozen gekleefd. Ook werden er VIJF GOLDEN TICKETS  in de kleine doosjes gestoken. Vind je dit ticket in jouw doosje? Dan mag je gratis naar ons Smulfestijn!!!!

Op zaterdag kregen we hulp van onze geliefde leden. Met dank aan de Rakwi’s, Tito’s, Keti’s en Aspi’s verliep de verkoop op zaterdag heel vlot. De leden hebben hun beste verkooptalenten bovengehaald waardoor we een goede verkoop hadden. Op de Chiro waren we ondertussen bezig met het bijhouden van bestellingen, ook hadden we heerlijke chocomelk gemaakt van de truffelschilfers. Dit was voor de leden en leiding die de hele dag moesten verkopen.

Op zondag kwamen onze kleine helpertjes. De Pinkels, Ribbels en Speelclub mochten ook gaan verkopen. Door hun schattigste blik op te zetten, verliep de verkoop ook heel goed. We lieten hen in de wijken verkopen, de oudere groepen mochten iets verder in Waarschoot.

Het was weer een fantastisch weekend zoals altijd. Mensen terug blij maken met onze heerlijke truffels, dat doen we graag. Bedankt aan alle leden en leiding die geholpen hebben. Bedankt ook aan alle mensen die onze heerlijke truffels gekocht hebben. Volgend jaar zijn we zeker terug van de partij!

LP 

Reageer