titoweekend

titoweekend

8-10/02/2019

Titoweekend 8-9-10 Februari

Na het lange wachten voor onze Tito’s was het eindelijk zover. Het beste en tofste weekend dat ze ooit gehad gingen hebben, ging eindelijk van start en dat met als thema: Student in Gent!

De vrijdag vertrokken de Tito’s aan de lokalen van Chiro Waarschoot met de auto naar een voor hen onbekende locatie. Na een rit van 30minuten filefuiven in de auto kwamen ze aan in Mariakerke. De vrijdagavond begon rustig, ze deden een paar kleine spelletjes om te bepalen wie eerst zijn/haar bedje mocht beginnen installeren. Daarna werd de leiding volledig verrast door hun leden doordat deze super coole truien hadden gekocht voor iedereen. Na het vele geknuffel en bedanken gingen ze over naar een gezellige cantus zoals het echte studenten befaamd. Daarna werd afgesloten met een kleine rustige avondactiviteit om een beetje de groep te laten bonden.

De zaterdag stonden de Tito’s vol goede moed op om lekker te ontbijten en vervolgens over te gaan op een voormiddag waar ze moesten bewijzen wie van hen de beste student in gent zou zijn. Dit deden ze dan ook via allemaal kleine spelletjes en opdrachten. ’s Middags moesten ze zelf hun broodje maken waarna ze deze meenamen om een stadsspel te gaan doen aan de Overpoort in Gent. De Tito’s werden ingedeeld in groepen en moesten de strijd aangaan met elkaar om te tonen wie van hen de beste studentenvereniging was. Dit deden ze door een soort van risk te spelen waarbij ze verschillende gebieden moesten veroveren door opdrachten te doen en ze veroveringspunten nodig hadden om een gebied te kunnen veroveren. Na deze zotte en wilde middagactiviteit gingen ze terug naar Mariakerke om van een lekker avondmaal te genieten en over te gaan op een echte studentenfuif waarna alle kindjes zeer rustig geslapen hebben.

De zondag was het in de voormiddag vooral opruimen en in de middag werden de leden op de chiro verwelkomd met een croque monsieur en een leuke filmnamiddag.

Kortom voor de leiding was het weekend zeker geslaagd, hopelijk voor de Tito’s ook!

 

Reageer