Tekstje truffelverkoop

Tekstje truffelverkoop

12-14 oktober 2018

Tekstje truffelverkoop

Het weekend van 12-14 oktober was het weer zo ver. Het weekend waar vele mensen naar uitkeken. Namelijk ons gekend, TRUFFELWEEKEND. 

Vrijdagavond kwam de leiding nog even samen om alle voorbereidingen op z’n einde te brengen. Zo werden de kleine doosjes nog gemaakt en werden de stickers op de dozen gekleefd. Ook werden er VIJF GOLDEN TICKETS  in de kleine doosjes gestoken. Vind je dit ticket in jouw doosje? Dan mag je gratis naar ons Smulfestijn!!!! 

Op zaterdag kregen we hulp van onze geliefde leden. Met dank aan de Rakwi’s, Tito’s, Keti’s en Aspi’s verliep de verkoop op zaterdag heel vlot. Ondanks de warmte bleven de truffels heel. Hierdoor werd er geen chocomelk gemaakt, maar werden er ijsjes voorzien voor de leden! 

Op zondag kwamen onze kleine helpertjes. De Pinkels, Ribbels en Speelclub mochten ook gaan verkopen. Door hun schattigste blik op te zetten, verliep de verkoop ook heel goed. We lieten hen in de wijken verkopen, de oudere groepen mochten iets verder in Waarschoot. 

Ook verkochten de Aspi’s aan de Sporthal, waar de verkiezingen plaats vonden. Dit was een groot succes!! We hadden een groot publiek, nl iedereen moest er wel passeren. Mensen kwamen voor een tweede keer truffels kopen of kochten een doosje omdat ze niet thuis waren.  

Het was weer een fantastisch weekend zoals altijd. Mensen terug blij gemaakt met onze heerlijke truffels, dat doen we graag. Bedankt aan alle leden en leiding die geholpen hebben. Bedankt ook aan alle mensen die onze heerlijke truffels gekocht hebben. Volgend jaar zijn we zeker terug van de partij! 

 

LP 

Reageer