Speelclubweekend

Speelclubweekend

5-7/04/2019

Tekstje Speelclubweekend

Op vrijdag 5 april arriveerden we in de chirolokalen van Lovendegem. Het thema van het weekend was Amerika. De leiding en de speelclub installeerden zich, al dan niet met of zonder hulp van de mama en papa. Die avond werden er nog een aantal slaapzakspelletjes gespeeld aangezien alle Amerikanen lui zijn.

Na een goede nachtrust stonden we op voor een nieuwe dag vol Amerika! Na een lekker ontbijt begonnen we aan een voormiddag als indianen en cowboys. Mooi verkleed gingen ze de strijd aan om om ter eerst Las Vegas te bereiken.

De zaterdagnamiddag was de inzet hoog! De speelclubbers moesten door middel van chips in te zetten meer chips verdienen. Deze bleken zeer waardevol te zijn aangezien de chips diezelfde avond konden gebruikt worden om allerlei versnaperingen en drankjes te kopen.

Na een heus feestje kropen we nogmaals onder de veren. Na een alweer heerlijk ontbijt werden stilaan de zakken gepakt en hier en daar nog een klein spelletje gespeeld om zo het weekend in schoonheid af te sluiten. Na een lekkere hamburger waren de ouders er al om de speelclubbers op te halen en zo ons weekend officieel af te sluiten.

Reageer