smulfestijn

smulfestijn

27/04/2019

Het was weer de tijd van het jaar. Ons jaarlijkse smulfestijn stond weer voor de deur! Het evenement van het jaar waar de leiding, leden en ouders naar uitkijken!

Dit jaar ging dit fantastische evenement zoals jaarlijkse gewoonte terug door in de Kring in Waarschoot. Met de leidingsploeg toveren we vrijdagavond deze zaal om tot een prachtig restaurant. Met een streepje muziek op de achtergrond en de gezellige sfeer tussen de leiding, is de opzet van het smulfestijn een eitje. Na het inkleden van de zaal besloten de meesten om naar huis te gaan en vroeg te slapen voor de grote dag morgen.

Zaterdagochtend begonnen we vroeg met de laatste puntjes op de i te zetten. We zorgden ervoor dat alles op zijn plaats stond voor onze eerste gasten arriveerden. Zogezegd, zogedaan, om 11u30 stonden wij klaar op onze shift om onze gasten te ontvangen. De middagshift verliep heel vlot. We maakten zelfs een aantal mensen heel gelukkig omdat ze naar huis konden met een fantastische tombolaprijs, gekregen door onze sponsors.

Tussen de middagshift en de avondshift werd alles weer opgeruimd en klaar gezet voor de gasten die ’s avonds komen mee genieten van ons lekkere eten. Ook in de avond verliep alles vlot. Alweer gingen enkele gelukkigen naar huis met een geweldige tombolaprijs.

Het was een hele leuke middag/avond en dat zou nooit mogelijk geweest zijn door onze fantastische koks! Zij koken elke keer opnieuw het lekkerste eten van Waarschoot en omstreken. Nu we ons smulfestijn achter de rug hebben, kunnen we al dromen van het lekkere eten dat we op kamp gaan krijgen!

Maar we mogen natuurlijk ook jullie niet vergeten bedanken, zonder onze gasten zou er geen smulfestijn zijn!

 

Reageer