Leefweek

Leefweek

18-23/02/2018

18 februari was het eindelijk weer zover, na een geslaagde chirozondag zou de leidingsploeg, zoals elk jaar, opnieuw een weekje op de chiro vertoeven.

De voornaamste reden voor zo’n leefweek is om de sfeer binnen de leidingsploeg optimaal te houden. Er staat dus heel wat ontspanning op het programma, maar natuurlijk moet er ook elke dag naar school of werk gegaan worden, eten gemaakt worden,…

Zondagavond, onmiddellijk na de Chiro, ging een deel van de leidingsploeg nog eens snel naar huis om nog enkele spullen te halen of om zich nog eens te wassen na goed geravot te hebben met de kindjes. Eens iedereen terug aanwezig was, werd alles in gereedheid gebracht om optimaal te kunnen genieten van onze leefweek.

De organisatoren van deze week, werkgroepje Sport & Vermaak, hadden voor deze eerste avond ook al een stevige activiteit voor ons in petto. Zo hadden ze Lasergeweren gehuurd waardoor we ons plein voor een avond konden omtoveren in een waar slagveld. Verschillende spelletjes werden gespeeld en de leefweek leek nu al onvergetelijk te gaan worden.

Natuurlijk ziet niemand zijn week er hetzelfde uit. Zo stond  bijvoorbeeld de ene zijn wekker al om half 4 terwijl de andere pas ’s middags uit zijn bed rolde. Hierdoor zorgden bijna altijd andere mensen voor het avondeten. Zo hebben we kunnen genieten van spaghetti, chili con carne, croques,.. en natuurlijk kon ook een dessert nooit ontbreken. Voor degenen die pas iets later ‘thuis’ kwamen werd een bordje opzij gezet. Na elke maaltijd werd een kort spelletje gespeeld om te bepalen wie de afwas zou doen.

Na alle huishoudelijke taken vervuld te hebben, hadden we elke avond nog wat tijd over om gezellig samen met de leidingsploeg enkele activiteiten te doen. Zo had de werkgroep een quiz georganiseerd, hebben we geknutseld voor La Nuit Blanche en hebben we een actief spelletje Risk gespeeld. Eén voor één fantastische activiteiten! Vervolgens vloeiden deze activiteiten mooi over in het gezellig samen zijn van een groep vrienden met eventueel een filmpje, spelletje ping-pong,…  en gingen we één voor één slapen.

Zoals elk jaar hebben we dus ook dit jaar een fantastische week beleefd en kunnen we besluiten dat niets deze groep uit elkaar kan halen.

Bedankt aan Sport & Vermaak voor deze fantastische week!

HP

 

Reageer