La Nuit Blanche

La Nuit Blanche

24/02/2018

La Nuit Blache A.K.A. de fuive van ‘t jaar ging dit jaar zoals de traditie het voorschrijft weer door eind februari. Voor het derde jaar op rij hadden we een locatiewissel. Deze keer was ‘the place to be’ Zaal Albo.

Vrijdag begonnen we met de opzet. Een grote zaal staat gelijk aan veel opzetwerk, maar dit hield ons niet tegen om er voor 100% voor te gaan. Na enkele uren doorwerken, konden we naar huis om nog een beetje uit te rusten voor de grote dag.

Zaterdag spraken we vroeg genoeg af om de laatste voorbereidingen te treffen. De muur van witte ballonnen ging zichzelf niet opblazen, dus uitspraken als ‘bloas dem’ bleven niet veraf. De zaal begon meer en meer vorm te krijgen naarmate de dag vorderde en de goesting steeg dan ook exponentieel.

Om 19u mochten we de gasten van de receptie verwelkomen. Deze zijn de oud-leiding, sympathisanten en ouders van de leiding. Met deze receptie willen we ze nog eens bedanken voor de jarenlange hulp, inzet en steun voor de Chiro. De hapjes en drankjes gingen vlot binnen en al snel was het 22u. Vanaf dan mochten de andere fuifgangers ook naar binnen om er een onvergetelijke avond van te maken. Het duurde niet lang voor de fuif losbarstte en de eerste vaatjes waren dan ook snel afgetapt.
Aangezien het buiten vrij fris was (volgens sommigen zelfs koud), was het nodig dat de mensen zich binnen goed konden opwarmen. Dit kon door hevig te dansen, zich te verwarmen aan een drankje of door iets dichter bij elkaar te staan, als je begrijpt wat ik bedoel.

Sneller dan dat oud-leider Laurens ‘Eyjafjallajökull’ kon uitspreken, was het 4u en tijd om naar huis te gaan. Met de leiding konden we dan beginnen aan de opkuis, die traditiegetrouw duurde tot de zonnestralen al in ons gezicht straalden. Moe, maar voldaan kon iedereen dan in zijn of haar bedje kruipen voor een welverdiende nacht dagrust.

Bedankt aan alle aanwezigen en tot volgend jaar!

WD
 

Reageer