La Nuit Blanche

La Nuit Blanche

23/02/2013

Menig man keek er al weken naar uit en wij van Chiro Waarschoot uiteraard ook! Op 23 februari zou den Artevelde weer uit zijn voegen barsten en bewijzen dat klein, ook fijn kan zijn!

Het lijkt misschien onmogelijk, maar de Artevelde ziet er niet altijd zo schitterend uit. Daarom spraken we om 9 uur al met enkelen af om daar wat verandering in te brengen. De bar werd in gereedheid gebracht, kassa en cocktailbar in elkaar gezet, hier en daar een doekje aan het plafond bevestigd, wat stoelen en tafels versleuren en we waren klaar!

Even naar huis om van outfit te wisselen en dan vlogen we er om vier uur weer in om de final touch aan te brengen. Nog snel een frietje stekken en het feest van ’t jaar kan beginnen!

Iets na zeven begonnen de eerste sympathisanten, ouders en oud-leiding al binnen te druppelen. Zij werden voorzien van drie gratis drankjes en enkele hapjes. Er werd heel wat bijgepraat, afgelachen en daar mocht de drank rijkelijk bij vloeien. Tegen tien uur begonnen de meeste receptiegasten af te druipen en maakten plaats voor de fuifbeesten. Natuurlijk mochten de liefhebbers van een goed airken muziek nog even blijven om een dansje te placeren en wat consumpties te nuttigen.

Alsof een avond als deze nog beter kan, mochten we die avond ook nog één van de meest begeerde deejays uit Waarschoot en omstreken verwelkomen achter onze draaitafels! Maar voor het aan La Maejz was, kwam Peter Van De Veire eerst nog wat plaatjes draaien en zette zo de sfeer in die de hele avond aanhield. Zoals al vermeld was het na PVDV aan La Maejz om iedereen eens helemaal uit zijn dak te laten gaan. Zoals gewoonlijk slaagde hij erin, samen met de lekkere cocktails, bier en frisdranken, het volk binnen onze muren te houden tot de vroege uurtjes. Omdat we in schoonheid wilden eindigen besloten we om zes uur om de toch nog vrij volle dansvloer op vriendelijke wijze te ontruimen.

Na het opnieuw bruikbaar maken van de zaal, het kleur van de vloer te hebben hervonden en het tellen van de vaten, konden we besluiten dat ook dit jaar La Nuit Blanche zichzelf weer eens overtroffen had.

Benieuwd naar volgend jaar!

(NDP)

 

 

Reageer