Kerstfeestje

Kerstfeestje

17/12/2017

Op zondag 17 december vierden de leden en hun leiding kerst in de sporthal. Dit deden we zoals elk jaar met het kerstfeestje, dit jaar met een supercool toneeltje waarin de sneeuwman Olaf jaloers was op de kerstman.

Om ervoor te zorgen dat de kindjes terug met hem zouden spelen zorgde de sneeuwman ervoor dat de kerstman viel. Maar door de spectaculaire val, brak de kerstman zijn been, dus kon de kerstman ook geen cadeautjes meer brengen en kon Kerstmis dit jaar niet doorgaan. De sneeuwman en zijn vriendje de Pinguïn stelden voor om er samen voor te zorgen dat Kerstmis toch kon doorgaan. Zo speelden we allerlei superleuke spelletjes waaronder sneeuwmuur (ook wel bekend als Chinese muur), lijntikkertje (zodat de rendieren hun evenwicht leerden houden op smalle stukken) en nog veel meer!

En wonder boven wonder slaagden de leden erin om kerst te redden!! De kerstman bedankte hen met lekkere koffiekoeken en chocomelk of fruitsap tijdens het vieruurtje. Gelukkig was er ook tijd voor een feestje na het harde werk. Er waren enkele super getalenteerde leden die hun talent wouden tonen en de battle met de anderen aandurfden. Alle leeftijden deden mee, van de pinkels tot de aspiranten. Er was een supergrappige presentatrice en drie zeer strenge juryleden, die zijn noodzakelijk in een talentenshow. Maar er moest een winnaar aangeduid worden en na lang discussiëren en overleggen kwam de jury tot een besluit. Zo werden de broertjes Mathis en Lennert, de twee vriendinnetjes Lotte en Julie en Jonathan van de aspiranten tot winnaars uitgeroepen. Natuurlijk verdienen alle deelnemers een prijs en die werden dan ook uitgedeeld. Iedereen ging tevreden naar huis, al heeft de leiding toch wat traantjes gelaten omdat het daarna enkele weken geen chiro was.

AB

Reageer

Bij het indienen van dit fomulier gaat u akkoord met het privacybeleid van Mollom.