Daguitstap

Daguitstap

6/05/2018

Beste lezers.

Op zondag 6 mei zijn we met de Chiro en het goede weer naar het pretpark met de beste theekopjes attractie geweest, dat is dus Plopsaland de Panne.

We hadden duidelijk een van de betere dagen gekozen. Want er was daar heel veel volk met het goede weer dat wij meenamen. De busrit was niet zo lang zodat we langer in het pretpark konden spelen. Toen we aankwamen werd er als eerste een grote groepsfoto genomen aan de grote deur als herinnering. Toen dat achter de rug was, is iedereen met zijn groep het pretpark gaan verkennen en werden de attracties grondig uitgetest door zowel leden als leiding!

De attracties die we voorbijliepen zijn allemaal goedgekeurd. Zelf de achtbanen die overkop gingen waren leuk voor jong en ouder. Rond de middag zocht elke groep een gezellig plekje in de schaduw of op een terras waar ze konden picknicken. De boterhammen en dure snoepen werden al snel opgegeten want er stonden nog heel wat attracties te wachten. Met een volle maag gingen we verder. Als eerste na de middagpauze de theekopjes gaan doen is geen verstandige keuze. Al bij al was de dag zeer leuk bij elke groep groot of klein. Maar elk jaar veel te kort.

Deze daguitstap had duidelijk een goed sfeer gemaakt binnen de verschillende groepen. Er werd gelachen van pinkel tot aspirant. Om 16u45 werd er verzameld en zijn we terug vertrokken richting Waarschoot, we moesten het park jammer genoeg al achter ons laten.

Na deze daguitstap is er nu een rechtstreekse weg naar ons groot Chirokamp!
We zien jullie daar hopelijk ook met veel plezier en enthousiasme.

Wij wensen al de mensen die mee waren proficiat.
Al de mensen die niet mee waren ook … 

NDC

Reageer