Speelclub

Speelclub

Speelclub: (Afdelingskleur: Geel) (3-4 leerjaar)

Wanneer deze jonge deugnieten de leeftijd van 8 jaar bereikt hebben komen ze bij de Speelclub terecht. Hier staat fantasie centraal. Spelletjes worden speciaal ingekleed en er wordt veel rond een thema gewerkt.

Maandprogramma Juli

Dag lieve speelclubbertjes

Dit is het laatste maandprogramma van het jaar! Indien jullie nog vragen hebben kunnen jullie altijd een mailtje sturen naar speelclub@chirowaarschoot.be of een sms sturen of bellen naar de nummers:

Flavie: 0491/31.56.79 Paulien: 0478/06.21.44 Robin: 0471/28.37.26 Nick: 0497/71.48.13

Veel groetjes en tot op de Chiro!

Flavie, Paulien, Nick en Robin

Maandprogramma Juni

Dag lieve speelclubbertjes

Hier zijn we dan met ons voorlaatste maandprogramma van het jaar! Het wordt een speciale maand want het zijn examens dus het wordt een volledige verrassing welke leiding er gaat zijn op welke zondag!

Vele groetjes en tot op de Chiro

Flavie, Paulien, Nick en Robin

Maandprogramma Mei

Dag lieve speelclubbertjes

Hier is het maandprogramma van mei.

Tot op de Chiro!
Flavie, Paulien, Nick en Robin

Maandprogramma December

Dag lieve speelclubbertjes

Hier is het maandprogramma van december. Let zeker goed op want 24 december en 31 december is het geen Chiro, maar niet getreurd want jullie zullen ongetwijfeld veel cadeautjes en familiefeestjes hebben tijdens deze periode. 7 Januari zijn we dan weer volledig terug met nieuwe en leuke programma's voor jullie.
Verder willen wij ook nog eens een reminder sturen om te laten weten dat ons weekend van 9/2/18 tot 11/2/18 zal plaats vinden.

Veel liefs en tot op de Chiro
De Speelclubleiding

Maandprogramma November

Dag lieve speelclubbertjes

Zoals sommigen onder jullie wel al gezien hadden, was het vorige programma dat ik uploadde niet correct. De data waren verkeerd. Hierbij krijgen jullie dus het nieuwe maandprogramma met de juiste data. Zoals jullie ook zullen zien, is de datum van ons weekend al bekend. Deze zal plaats vinden van 9/02/2018 tot 11/02/2018.

Tot op de Chiro!!
De speelclubleiding